SMART HOME

GO!

SMART CITY

GO!

SMART AIR

GO!

SMART TRAFFIC

Prosječna osoba provede oko šest mjeseci života čekajući na crvenim semaforima u prometu. Složit ćemo se da su semafori nužna gnjavaža koja troši naše vrijeme, benzin i živce. Skraćivanjem tog vremena makar za malen dio uštedjeli bismo milijune radnih sati, i to smo prepoznali u Smart Senseu. Koristeći odgovarajuće senzore iz naše bogate kolekcije, Smart Sense daje novu dimenziju pametnim gradskim projektima. Prateći stanje u prometu osiguravamo minimalnu potrošnju vremena i energije. Kontaktirajte nas za više informacija.

m-HEALTH

Astma je jedna od najčešćih kroničnih bolesti, utječući na živote preko 300 milijuna ljudi u svijetu. Da bi se održala kvaliteta života oboljelih i spriječilo uznapredovanje bolesti potreban je dugoročan plan kontrole astme. Nadzor se uglavnom sastoji od pridržavanja propisanih uputa i izbjegavanja okidača astmatičnih napada.
Nedavni pomaci u niskoenergetskoj elektronici i evolucija smartphonea omogućili su dizajniranje nenametljivih sustava očitanja. Smartphone služi kao sučelje i poveznica za povratne informacije korisniku. Razvijamo načine prepoznavanja astmatičnog kašlja i kvantificiranja učestalosti kašljanja, omogućujući korisnicima da samostalno kontinuirano prate intenzitet svojih simptoma. Kontaktirajte nas za više informacija.

POVEZIVANJE FIZIČKOG I CYBER SVIJETA

Mi smo Smart Sense -- hrvatska IT tvrtka koju čine poslovni i tech stručnjaci na misiji integriranja cyber svijeta s fizičkim. Razvijamo Smart senzore uz pomoć suvremenih Internet-of-Things (IoT) rješenja.

Fokusirani smo na Smart Home i Smart City rješenja, infrastrukturu i monitoring kvalitete zraka. Krajnji cilj nam je omogućiti ugodniji i kvalitetniji svakodnevni život našim korisnicima.

Radimo u bliskoj suradnji s našim pouzdanim partnerima:

VIZIJA I MISIJA

Najvažnije za znati o Smart Senseu jest da nas pokreće ljubav prema tehnologiji. Tu strast dijele naši poslovni, hardverski i softverski stručnjaci. U središtu naših interesa je the Internet of Everything, vizija tehnološke utopije u kojoj je većina uređaja oko nas međusobno povezana, komunicirajući i radeći u savršenoj harmoniji.

 

Spremni smo napustiti prosječno u potrazi za fantastičnim. U tu svrhu pišemo vlastiti software, stvaramo svoj hardware i hrabro koračamo ka povezanoj budućnosti i svetom gralu umrežavanja: the Internet of Everything.